Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.

Liežuvio užkandėlė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiauliena ((liežuvis)) |
šiek tiek | daržovės |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Kepenėlių tortas
-
Boružėlės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Daržovės drebučiuose
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Baltoji trobelė
-
Lavašo sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Velykinis užkandis
-
Vištiena drebučiuose
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Padažas su avokadais
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Įdaryti kiaušiniai
Liežuvio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 kilogramas - Daržovės
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvius išvirti pasūdytame vandenyje su lauro lapais, krapais, pipirų žirneliais (virti apie 1 val. 20 min.). Atvėsinti. Iš daržovių pagaminti jūsų mėgstamą mišrainę. Patiekti liežuvius su majonezų bei daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...