Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 700 gramų | vištienos faršas |
| 2 vienetai | žaliosios paprikos (didelės) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 50 gramų | krakmolas |
| 50 mililitrų | sauso balto vyno |
| 5 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | medus (tirštas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.
2.
Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šokoladinės vynuogės
-
Sumuštinukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Piciukai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Krekerių užkandėlė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Baltoji trobelė
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Naminis lavašas
-
Šaltiena su vištiena
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sūrio užkandis prie vyno
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos faršas,
700 gramų -
Žalioji paprika, didelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
50 gramų -
Sausas baltasis vynas,
50 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Medus, tirštas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
2 skiltelės - Pipirai
- Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakus nulupti, pašalinti paprikos sėklas. Susmulkinti papriką trintuve ir pakepinti. Tada ataušinti ir sutrinti su česnakais. Supilti vyną, medų, suberti garstyčias, druskos ir pipirų, krakmolą. Mišinį užkaisti ir 6 - 7 min. pavirti, kol nugaruos ir sutirštės.
Sumaišyti maltą vištieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, pasūdyti. Mėsos mišinį išploti ant kepimo popieriaus lapo į stačiakampį. Ant viršaus, per vidurį sudėti įdarą. Imti popierių už krašto ir jį atsargiai keliant suvynioti mėsos vyniotinį. Skardą apšlakstyti aliejumi, dėti kepsnį siūle žemyn ir kepti 45 - 50 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
