Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Japoniški suktinukai
- Silkės užkandelė
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Krekerių užkandėlė
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Grybai krepšeliuose
- Liežuvio užkandėlė
- Apelsinai su ridikėliais
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Žuvis tešloje
- Lavašo sumuštiniai
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Valentino sumuštinukai
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...