
Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Silkė su morkomis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Įdaryta paprika
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Olgos šventinė silkutė
-
Boružėlės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su persikais
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Įdaryti agurkėliai
-
Helovyno voriukai
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Sumuštinukai
-
Lašišos ir agurko užkandis
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...