
Vištiena drebučiuose
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
šiek tiek | vištiena ( (virta)) |
šiek tiek | paprika ( (virta)) |
šiek tiek | žirneliai ( (konservuoti) ) |
šiek tiek | petražolės ( (šviežios)) |
šiek tiek | morkos ( (virta) ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
2.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Lašišos bokšteliai
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Spalvingi iešmeliai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Vištienos tortas
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Šokoladinės braškės
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Rūkyti lašiniai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Vytintos stintos
Vištiena drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis - Vištiena, (virta)
- Paprika, (virta)
- Žirneliai, (konservuoti)
- Petražolės, (šviežios)
- Morkos, (virta)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti npoir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir suktinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina ir pastatyti šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...