1 vienetas | pita |
1 pundelis | petražolės (šviežios) |
250 gramų | grybai (marinuoti arba virti) |
2 vienetai | morkos (virtos, tarkuotos) |
šiek tiek | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Piciukai
- Ypatingieji kiaušinukai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Įdaryta paprika
- Pitos su grybais
- Sumuštinukai
- Maltinukai drebučiuose
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Skanėstas "Vitaminai"
- Farširuoti kiaušiniai
- Silkės su citrina
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Naminis lavašas
- Pusryčiai "Dopingas"
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Sūri širdelė
- Silkės užkandelė
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vyniotinis "Siurprizas"
Pitos su grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pita,
1 vienetas -
Petražolės, šviežios,
1 pundelis -
Grybai, marinuoti arba virti,
250 gramų -
Morkos, virtos, tarkuotos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pitos lakštą patepti majonezo sluoksniu, tada tolygiai paskirstyti morkas, dėti sluoksnį smulkiai pjaustytų marinuotų arba keptų grybų ir smulkintų petražolių . Pitą susukti į suktinį ir įvynioti į maistinę plėvelę. Vyniotini padėti į šaldytuvą 1 - 2 valandoms.
Komentarai (6)
-
Hm...
2014-06-21 22:33
Suprasti reiktu, kad pita tai lavasas... Nes pitos, gaila, bet suvynioti neiseitu...
-
to Jolant
2014-01-28 14:57
*Morkos, virtos, tarkuotos, 2 vienetai
-
Jolant
2013-12-10 13:21
Kokios morkos įeina? Virtos ar ne!? Ir visi taip rašo, tipo turi ekstrasensinių sugebėjimų turėti ir atspėti :-)))(((())))