Marinuoti moliūgai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas moliūgai
1 stiklinė acto (vyno)
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek imbieras
šiek tiek kvapieji pipirai (žirneliai)
šiek tiek gvazdikėliai
šiek tiek kalendra (sėklos)
4 vienetai lauro lapų (lapai)
4 vienetai čiobreliai (šakelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuoti moliūgai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų