
Marinuoti moliūgai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | moliūgai |
1 stiklinė | acto (vyno) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kvapieji pipirai (žirneliai) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
4 vienetai | lauro lapų (lapai) |
4 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Mėlynių uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuota cukinija
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Vyšnių kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Vasara stiklainyje
-
Konservuoti grybai
-
Parauginti agurkai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rauginti kopūstai
Marinuoti moliūgai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Actas, vyno,
1 stiklinė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
- Kvapieji pipirai, žirneliai
- Gvazdikėliai
- Kalendra, sėklos
-
Lauro lapai, lapai,
4 vienetai -
Čiobreliai, šakelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...