
Marinuoti moliūgai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | moliūgai |
1 stiklinė | acto (vyno) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kvapieji pipirai (žirneliai) |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
4 vienetai | lauro lapų (lapai) |
4 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Marinuota paprika su medumi
-
Pomidorai su želatina
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Cukinijos žiemai
-
Džiovinti grybai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Šermukšnių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuota cukinija
-
Mišrainė su ryžiais
-
Konservuoti aguročiai
-
Paprasta vyšnių uogienė
Marinuoti moliūgai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Actas, vyno,
1 stiklinė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
- Kvapieji pipirai, žirneliai
- Gvazdikėliai
- Kalendra, sėklos
-
Lauro lapai, lapai,
4 vienetai -
Čiobreliai, šakelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...