Marinuoti moliūgai
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | moliūgai |
| 1 stiklinė | acto (vyno) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| šiek tiek | imbieras |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (žirneliai) |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | kalendra (sėklos) |
| 4 vienetai | lauro lapų (lapai) |
| 4 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti agurkai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Rauginti agurkai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Ievos uogienė
-
Figų džemas
-
Marinuoti agurkai
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Sveikas lečo be acto
-
Baklažanų salotos
-
Aviečių džemas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuoti kopūstai
Marinuoti moliūgai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Actas, vyno,
1 stiklinė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
- Kvapieji pipirai, žirneliai
- Gvazdikėliai
- Kalendra, sėklos
-
Lauro lapai, lapai,
4 vienetai -
Čiobreliai, šakelės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, 5 min. pavirti, išgriebti iš vandens ir sudėti į stiklainius. Iš 600 ml vandens ir prieskonių išvirti marinatą ir pilti ant moliūgo. Stiklainius 30 min sterilizuoti 90` C temperatūroje ( sudėjus į puodą su karštu vandeniu).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
