Sojos kepsneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai soja (paplotėliai)
1 vienetas sultinys (vištienos kubelis)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek petražolės
šiek tiek aitriosios paprikos (maltas)
200 gramų pievagrybiai
200 gramų paprika (smulkintos)
200 gramų grietinėlės, 35%
šiek tiek sūris (olandiškas, tarkuotas)
100 gramų pistacijos (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sojos kepsneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.

Reklama:

Komentarai (2)


  • (anonimas) 2009-05-09 20:11

    Oi neskanu %-)


  • ilona 2009-04-01 01:42

    oj kaip skanu :super:


Daugiau receptų