| 4 vienetai | soja (paplotėliai) |
| 1 vienetas | sultinys (vištienos kubelis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
| 200 gramų | pievagrybiai |
| 200 gramų | paprika (smulkintos) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | sūris (olandiškas, tarkuotas) |
| 100 gramų | pistacijos (smulkintos) |
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų plovas
-
Sojos paštetas
-
Sojų salotos
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Balandėliai su soja
-
Sojų kotletėliai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Sojos troškinys
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojos troškinys su paprika
-
Maltinukai su sūriu
-
Kepta antis su grybais
-
Lašiša su vaisiais
Sojos kepsneliai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Soja, paplotėliai,
4 vienetai -
Sultinys, vištienos kubelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Aitrioji paprika, maltas
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Paprika, smulkintos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Sūris, olandiškas, tarkuotas
-
Pistacijos, smulkintos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-05-09 20:11
Oi neskanu %-)
-
ilona
2009-04-01 01:42
oj kaip skanu :super:
