300 gramų | kiauliena (su kaulais) |
šiek tiek | žalumynų |
3 valgomieji šaukštai | grybai (džiovinti) |
300 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Paprikų ir bulvių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Kiaulpienių sriuba
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Vitaminų sriuba
- Aštri čili sriuba
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Gaspačas
- Ukrainietiška selianka
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Sriuba su makaronais
- Kiškio kopūstų sriuba
Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
-
Kiauliena, su kaulais,
300 gramų - Žalumynai
-
Grybai, džiovinti,
3 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).
Komentarai (6)
-
Erikulia
2010-09-07 13:47
cool
Niam niam
labai skanu!! :-* :super2: :galvoju: ;-)