Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.

Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (frermentinis) |
50 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškintos bulvės
-
Balandėliai pagal Viką
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Vištiena kinietiškai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinta triušiena
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Kinietiška kiauliena
-
Guliašas su kiauliena
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Aštrus troškinys
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...