Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.

Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (frermentinis) |
50 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršiena su vyno padažu
-
Plovas orkaitėje
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Jautiena su slyvomis
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Lietuviški čenakai
-
Naminis jautienos troškinys
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta kiauliena
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Balandėliai
-
Trinta bulvienė
-
Keri viščiukas
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...