Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.

Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (frermentinis) |
50 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Aluje troškinta žuvis
-
Troškinys žarijose
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Daržovių troškinys su makaronais
-
Jautienos troškinys
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Krevetės afrikietiškai
-
Jautienos čili su makaronais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Kuskuso troškinys
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Jautiena su ryžiais
-
Troškinta antiena
-
Piene virta menkė
-
Guliašas
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...