Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.

Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (frermentinis) |
50 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Fazano troškinys
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Plovas su brokoliais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta mėsa
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Daržovių troškinys
-
Troškinys - ruduo
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Troškintos bulvės
-
Balandėliai
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškintos daržovės kiniškai
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...