
8 vienetai | lakštiniai makaronai |
300 gramų | kiauliena (malta) |
450 mililitrų | pomidorai (konservuoti, be odelių) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
80 gramų | sūris (fermentinis) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | padažas (Pesto) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Grybų omletas
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kopūstų blynai
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Špinatų apkepas su varške
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Makaronai su lašiša
-
Farširuotos blauzdelės
-
Aštri troškinta aviena
-
Cukinijų žiedeliai
-
Guliašas su šafranu
-
Veršienos šašlykas
-
Spageti su krevetėmis
-
Tagliatelle Bolognese
-
Žuvinto kepsnys
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
Lazanija su mėsa ir pomidorais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lakštiniai makaronai,
8 vienetai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelių,
450 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
80 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Padažas, Pesto
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnaką smulkiai sutrupinkite ir apkepkite svieste. Maišykite su faršu ir toliau kepkite, su sultimis sudėkite pomidorus, suberkite pakelį "Pesto" ir sumaišykite. Jei reikia, dar galite truputėlį pasūdyti. Lakštinių lakštus dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 2 - 4 min. , kad jie nesuliptų į vandenį įpilkite vandens, galima naudoti tokius lazanijos lakštus, kurių apvirti nereikia.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir dėkite lakštinio lapą. Ant jo dėkite mėsą ir sutarkuotą fermentinį sūrį , po to vėl lakštą. Sluoksniuokite, kol sudėsite įdarą ir lakštinius. Paskutinį lakštą apibarstykite sūriu ir pabarstykite sviesto trupinių.
Kepkite apie 25 min. iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje, kepimo formos viršų pridenkite aliuminio folija.