Keptas triušis sviestiniame marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg)) |
200 gramų | sviestas |
40 gramų | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos filė su grybų padažu
- Įdarytas moliūgas
- Švilpikai (šiuškės)
- Bulvių plokštainis su grybais
- Pyragas su žuvies įdaru
- Balta mišrainė
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kepta žuvis su grybais
- Bulvių paplotėliai
- Šašlykas marinuotas alumi ir medumi
- Maltos vištienos kebabas
- Kepta jautiena
- Įdaryti rauginti agurkai
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Smaližių liežuvis
- Saldžiarūgštė vištiena
- Keptos bulvės su grybais
- Grybų maltinukai lenkiškai
- Kiauliena su imbieru
Keptas triušis sviestiniame marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg),
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Prieskoniai, persilado,
40 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...