
Keptas triušis sviestiniame marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg)) |
200 gramų | sviestas |
40 gramų | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Makaronai su sardelėmis
-
Laukinis sūris
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Šventiniai drebučiai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Lašišos troškinys
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Morkų blyneliai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kepti agurkai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Papuošta kepta lydeka
Keptas triušis sviestiniame marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg),
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Prieskoniai, persilado,
40 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...