Keptas triušis sviestiniame marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 vienetas | triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg)) |
| 200 gramų | sviestas |
| 40 gramų | prieskoniai (persilado) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas |
| 1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Sprandinės kepsnys
-
Vištos šlaunys garstyčių - medaus marinate
-
Spageti Carbonara
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Įdaryta paprika
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Jautiena kiniškai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Lengvas Zuikis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Neįprasti kotletukai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
Keptas triušis sviestiniame marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg),
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Prieskoniai, persilado,
40 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
