
Keptas triušis sviestiniame marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg)) |
200 gramų | sviestas |
40 gramų | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Apelsininė lašiša
-
Turkiškas kebabas
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Mėsa su apelsinais
-
Šašlykai su citrusais ir krienais
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Grilyje keptos bulvės
-
Naminės dešrelės
-
Plovas su baklažanais
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
Keptas triušis sviestiniame marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Triušiena, Šviežias triušis (apie 1,5 kg),
1 vienetas -
Sviestas,
200 gramų -
Prieskoniai, persilado,
40 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...