
Žvynabudės muštiniai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | grybai (žvynabudės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
2.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
3.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
4.
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Įdaryti obuoliai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kepenelių vyniotinis
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Vytintos dešros
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Pikantiški krepšeliai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Vabaliukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Migdolinės pelytės
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Žvynabudės muštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, žvynabudės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liucija
2016-08-26 23:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...