
Žvynabudės muštiniai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | grybai (žvynabudės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
2.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
3.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
4.
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti pomidorai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Daržovės drebučiuose
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Dešriukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Silkė burokėlių patale
Žvynabudės muštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, žvynabudės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liucija
2016-08-26 23:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...