
Žvynabudės muštiniai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | grybai (žvynabudės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
2.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
3.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
4.
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Faršo vyniotinis
-
Maltinukai drebučiuose
-
Japoniški suktinukai
-
Silkė su morkomis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Silkės užtepėlė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Žvynabudės muštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, žvynabudės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liucija
2016-08-26 23:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...