
Žvynabudės muštiniai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | grybai (žvynabudės) |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
2.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
3.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
4.
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Silkės ruletai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Silkė su daržovėmis
-
Farširuota lydeka
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Virtas vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Helovyno užkandžiai
-
Silkė su persikais
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Lašišos bokšteliai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Žvynabudės muštiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, žvynabudės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus supjaustyti, kad būtų patogu kepti keptuvėje. Jei jie dideli, geriausiai į keturias dalis.
Kiaušinį suplakti. Grybus gardinti druska, pipirais.
Grybus apvolioti kiaušinyje, po to miltuose. Aliejų įkaitinti keptuvėje. Grybus kepti iš abiejų pusių iki auksinės spalvos (apie porą minučių kiekvienoje pusėje).
Skanu tiek karšta, tiek šalta.
Reklama:
Komentarai (2)
-
liucija
2016-08-26 23:20
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...