
Lašišos ir agurko užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
2.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
3.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Kepenelių vyniotinis
-
Vabaliukai
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Avokadai su krevetėmis
-
Virtas vyniotinis
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Šventinis kelmas
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Sūrio rutuliukai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Vištiena drebučiuose
-
Silkė su daržovėmis
Lašišos ir agurko užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...