
Lašišos ir agurko užkandis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
2.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
3.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkanda "Braškės"
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Padažas su avokadais
-
Pikantiškos morkytės
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Pikantiški krepšeliai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Silkė burokėlių patale
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kiškienos paštetas
-
Seniai besmegeniai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
Lašišos ir agurko užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...