2 valgomieji šaukštai | majonezas |
500 gramų | lašiša (filė) |
1 vienetas | aguročio |
2 valgomieji šaukštai | druska |
4 vienetai | lauro lapų |
2 valgomieji šaukštai | vyno actas |
1 vienetas | svogūnai (pjaustytas griežinėliais) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočioji užkandėlė su silke
- Skani užkandėlė
- Piciukai
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Bandelės iš batono
- Užtepėlė su krabais
- Kiaušiniai įdaryti silke
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Krekerių užkandėlė
- Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Vabaliukai
- Avokadai su krevetėmis
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Šokoladinės braškės
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Kepenelių vyniotinis
- Vorų užkandėlė
- Terrine kalakutienos ir vištienos
Lašišos ir agurko užkandis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, filė,
500 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Vyno actas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustytas griežinėliais,
1 vienetas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į didesnį puodą pripilti vandens, berti druskos, sudėti lauro lapus, kvapniuosius pipirus, pilti vyno acto, sudėti pjaustytą svogūną.
Marinatą užvirti, nuimti nuo ugnies, įdėti lašišą, uždengti ir palikti atvėsti. Po to žuvį išimti iš puodo ir padėti į šaldytuvą.
Lašišos filė pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir užtepti majonezo. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėlioti ant lašišos. Galima pabarstyti krapais.
Komentarai (4)
-
W
2014-06-22 11:11
Majonezas cia viska gadina. Be jo - puikus patiekalas.