Velykų suktinukai - sushi
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė ryžiai
100 gramų lašiša
3 vienetai jūros dumblių lapai
1 vienetas agurkai
3 valgomieji šaukštai ryžių actas
1 arbatinis šaukštelis cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
Patiekiant:
4 valgomieji šaukštai sojos padažas
1 arbatinis šaukštelis vasabi
1 arbatinis šaukštelis marinuotas imbieras
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą, sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.
2.
Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.
3.
Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Velykų suktinukai - sushi

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Patiekiant:
Autoriaus žodis: Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą, sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.

  2. Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.

  3. Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų