
Velykų suktinukai - sushi
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | ryžiai | |
100 gramų | lašiša | |
3 vienetai | jūros dumblių lapai | |
1 vienetas | agurkų | |
3 valgomieji šaukštai | ryžių acto | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
Patiekiant: | ||
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas | |
1 arbatinis šaukštelis | vasabi | |
1 arbatinis šaukštelis | marinuotas imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą, sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.
2.
Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.
3.
Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Silkė su morkomis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Įdaryta paprika
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Olgos šventinė silkutė
-
Boružėlės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su persikais
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Įdaryti agurkėliai
-
Helovyno voriukai
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Sumuštinukai
-
Lašišos ir agurko užkandis
Velykų suktinukai - sushi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Lašiša,
100 gramų -
Jūros dumblių lapai,
3 vienetai -
Agurkai,
1 vienetas -
Ryžių actas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Vasabi,
1 arbatinis šaukštelis -
Marinuotas imbieras,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą, sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.
Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.
Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...