Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.

Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bandelės
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Sūrios lazdelės
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Olandiška silkė
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Krepšeliai su grybais
-
Omleto keksiukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Silkės užkandėlė
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
VILIUKO sumuštiniai
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...