Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.
Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų | šulinėliai |
200 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
150 gramų | krevetės |
1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti kiaušiniai
- Olgos šventinė silkutė
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Krevetės
- Vištienos drebučiai
- Piršteliai su aguonomis
- Kiaušiniai su arbata
- Voriuko formos kiaušiniai
- Kibinai
- Mini sumuštinukai
- Sūrio lazdelės
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Kiaušinienė su batonu
- Kiaušinių ir svogūnų „košė“
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Vištienos file užkandis
- Maltinukai drebučiuose
- Sveiki brokolių rutuliukai
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...