Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.
Krevečių užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
16
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
| 16 vienetų | šulinėliai |
| 200 gramų | varškė |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
| 150 gramų | krevetės |
| 1 žiupsnelis | pipirnė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Brusketa
-
Karališki pusryčiai
-
Kepenų paštetas
-
Įdaryti agurkėliai
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Krevetės
-
Varškės kamuolėliai
-
Valentino sumuštinukai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Užklota pica
-
Keptas sūris
-
Duona su įdaru
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Naminis lavašas
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Užkandis su vytinta jautiena
Krevečių užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 16
-
Šulinėliai,
16 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krevetės,
150 gramų -
Pipirnė,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrinkti 16 vienetų gražiausių krevečių.
Likusias kartu su varške, majonezu ir česnaku sutrinti į vientisą masę.Užpildyti krepšelius varške. Ant viršaus uždėti po vieną krevete ir pabarstyti pipirnėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
