Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.

Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su pomidorais
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Žuvis tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Roterdamo riekelės
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Keptos krevetės
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Karaimų kibinai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Tradicinė silkė
-
Pica
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Sūrio lazdelės
-
Brokoliai tešloje
-
Šulinėliai su žandenomis
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...