Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.

Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Pingviniukai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Mocarelos užkandis
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Paprikų valtelės
-
Bulvių košės kroketai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sūrio suktinukai
-
Įdarytos bandelės
-
Helovyno voriukai
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...