Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.

Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Įdaryti pomidorai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Švelnioji silkė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vegetariškos picutės
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Omletas su riešutais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Duonos "suši"
-
Silkė su ryžiais
-
Roksės užkandėlė
-
Arvydo kepintos cukinijos
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...