Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | silkė |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas agurotis
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Uždara pica
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Silkių vyniotiniai
-
Sulekta Speltos pica
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Silkutė su cinamonu
-
Kepenėlių tortas
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Mini sumuštinukai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Picos - ricos
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
