Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Švelnioji silkė
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | silkė |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Švilpikai
-
Brusketa
-
Lašišos rafaelo
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Omletas
-
Amerikietiški vafliai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Vištiena drebučiuose
-
Olivijos omletas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Omletas su kumpiu
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Pica, kepta keptuvėje
Švelnioji silkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
