1 vienetas | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | majonezas |
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Įdaryti pievagrybiai
- Sauliaus kibinai
- Įdaryti krepšeliai
- Dideli Guliverio pirštai
- Vasariškas omletas
- Kamuoliukai su slyvomis
- Apkeptas sūris
- Omletas su kumpiu
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Kiškienos paštetas
- Skanios "Bačkutės"
- Burgundiškos pupelės
- Traškus migdolų užkandis
- Naminis varškės sūris
- Avokadas su varške
- Tobulas mėsainis
- Pavasarinis silkės užkandis
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Pikantiški sumuštiniai
Švelnioji silkė
-
Silkė,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Viskas pjaustoma 1 cm. dydžio kubeliais, tik iš kiaušinių prieš tai išimami tryniai. Sluoksniuojama eilės tvarka: silkės filė, obuolys, kaušinio baltymas, tarkuota morka. Aptepama majonezu ir ant viršaus užtrupiname kiaušinio trynį.
P.S. silkę visada perku šviežią, o ne gatavą filė. O nuo pasirinkto majonezo taip pat labai priklausis šio patiekalo skonis.
Komentarai (6)
-
Darius
2009-09-10 21:08
:-@
-
ligita
2009-08-20 19:59
nu saunuolis dariau,jei tu seimininkauji virtuveje. :super: :taip: :soku:
-
Darius
2009-08-20 09:28
Atsiprašau, bet morka taip pat pjaustau kubeliais. :-)