Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | vištienos krūtinėlės |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 100 gramų | sviestas |
| 0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
| 1 stiklinė | sultinys |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Steikai
-
Kepta stinta su krapais
-
Vištienos kukuliai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Kūmutės kotletukai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Avienos muštiniai
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Mamos picos padas
-
Kiaulienos troškinys
-
Kotletukai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos šašlykas
-
Bulvių plokštainis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Vyžos iš bulvių
-
Žuvies paplotėliai
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
