
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Bulvių plokštainis
-
Kepta lašiša su gervuogių padažu
-
Keptas kalakutas
-
Tikro dzūko pietūs
-
Žuvies šašlykai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Žuvies spurgytės
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Paprastasis guliašas
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Margaritos varškės apkepas
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Aluje troškinta jautiena
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...