| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (skardai pabarstyti) | 
| 150 gramų | vyšnios (be kauliukų) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | 
| šiek tiek | druska | 
| 250 gramų | varškė (liesa) | 
| 2 valgomieji šaukštai | manų kruopos | 
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | 
| 3 vienetai | kiaušiniai | 
Sukrečiame į riebalais ir džiūvėsėliais išteptą skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min. Valgome su saldžiu jogurtu ar cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Varškės virtinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Margaritos varškės apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Omletas su šernienos paštetu
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės apkepas su žemuogėm
             - 
                
                                        
                                    
                Laukinis sūris
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Škotiški kiaušiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės apkepas su razinomis
             - 
                
                                        
                                    
                Stebuklingas omletas
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykas granatų sulčių marinate
             - 
                
                                        
                                    
                Cukinija su varškės įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
             - 
                
                                        
                                    
                Austrijos varškėtis
             - 
                
                                        
                                    
                Omletas su prieskoniniais žalumynais
             - 
                
                                        
                                    
                Turkiškai pagaminti kiaušiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaušinienė kumpio puodelyje
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės ir morkų apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Greitas ir skanus varškės apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Vaikiški aštuonkojai
             
Varškės apkepas su vyšniomis
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Džiūvėsėliai, skardai pabarstyti, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Vyšnios, be kauliukų, 
150 gramų  - 
                                                            
                                                            Kepimo milteliai, 
1 arbatinis šaukštelis  - Druska
 - 
                                                            
                                                            Varškė, liesa, 
250 gramų  - 
                                                            
                                                            Manų kruopos, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
3 vienetai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Viską išmaišome, išskyrus vyšnias, iki vientisos masės. Tik po to, kai išmaišome varškę, įmaišome vyšnias. 
Sukrečiame į riebalais ir džiūvėsėliais išteptą skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min. Valgome su saldžiu jogurtu ar cukraus pudra.
Komentarai (14)
- 
        vysnia
        2015-06-01 22:29
    
        Vysnias dedam i burna
 - 
        Lina
        2015-02-23 19:30
    
        deti i tesla i vidu
 - 
        Karolina
        2012-06-30 20:11
    
        O tai kur tas vyšnias dėti, ar į tešlą ar ant viršaus tik?
 - 
        dima
        2011-08-18 22:03
    
        reiks pabandyti ;-)
 - 
        mingaile9
        2011-05-01 15:11
    
        O labai skanu :super:
 - 
        Jonas
        2010-12-21 18:01
    
        Mmmmmmm........ Labai skanu ir paprasta. :super2: :jee:
 - 
        Mėta
        2010-07-15 20:57
    
        Pyragus dažniausiai kepa 180C temperaturoje.
Bent jau aš tokią temperatūrą visuomet pasirenku jei nežinau tiksliai.
Tačiau pritariu, kad receptas nelabai tikslus.
 - 
        Julija
        2010-07-15 18:51
    
        Is tikruju gal ir skanus bet reik tiksliau viska aprasyt. :-p :ne:
 - 
        lukassss
        2010-05-02 14:35
    
        na taip galetu aprasyti ir tiksliau ka daryt :-) :aiskinu: :-D
 - 
        gintariote
        2010-02-15 10:29
    
        o tai kiek laipsniu ikaitintije orkaiteje kepti? Kazkaip pasimirstat, kad pradedeanciu yra ir enutuokia.. :-(
 
