
Karameliniai saldainiai su riešutais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
180 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
200 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
100 gramų | graikiniai riešutai (smulkiai trupinti) |
100 gramų | šokoladas (juodas, išlydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Naminė karamelė
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
„Baltosios gėlės“
-
Bakalieno Tinginys
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Vasariški morengai
-
Vaiduokliukai
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Naminė karamelė
-
Karamelės saldainukai
-
Riešutų kamuoliukai
-
Zefyrai šokolade
-
Imbieriniai saldainiai
-
Morengai
-
Saldainiai su riešutais
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Naminiai "Bounti"
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
Karameliniai saldainiai su riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
180 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Graikiniai riešutai, smulkiai trupinti,
100 gramų -
Šokoladas, juodas, išlydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Nesakysiu123
2015-01-30 17:46
Gr skanu labai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...