Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | vanduo |
| 400 gramų | cukrus |
| 250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemos skanumynas
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Pieniški saldainiai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Saldainiai su riešutais
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Vasariški morengai
-
Karamelės saldainukai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Migdolų nuga
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Vynuogės šokolade
-
„Baltosios gėlės“
-
Vaiduokliukai
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
