Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Imbieriniai cukatai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | vanduo |
| 400 gramų | cukrus |
| 250 gramų | imbieras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Saldūs rutuliukai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Karamelinės lazdelės
-
Imbieriniai cukatai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Mini pavlovos
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
„Baltosios gėlės“
-
Vynuogės šokolade
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Zefyrai šokolade
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Vasariški morengai
-
Naminiai "Bounti"
-
Migdolų nuga
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
Imbieriniai cukatai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus,
400 gramų -
Imbieras,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais arba plonomis juostelėmis.
Sudedame imbiero gabaliukus į puodą, suberiame cukrų, supilame vandenį. Kai vanduo užverda, verdame ~ 1 h.
Po to uždengti dangčiu ir palikti 1 h.
Išimti imbierą ir palikti išdžiūti kambario temperatūroje arba džiovinti orkaitėje (100-120 laipsnių) apie 30-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
