Vaniliniai morengai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | kiaušinių baltymais |
1 stiklinė | vanilinis cukrus (miltinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Moliūginiai saldainiai
- Zefyrai
- Bananiniai saldainiai
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Vaniliniai morengai
- Irisiniai saldainiai
- Mini pavlovos
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Kalėdiniai ledinukai
- Naminė karamelė
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Migdolų nuga
- Karamelės saldainukai
Vaniliniai morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušinių baltymai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus, miltinis,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...