
Vaniliniai morengai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | kiaušinių baltymais |
1 stiklinė | vanilinis cukrus (miltinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys su riešutais
-
Riešutų kamuoliukai
-
Vasariški morengai
-
Vynuogės šokolade
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Moliūginiai saldainiai
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Lizdeliai
-
Naminė karamelė
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Morengai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Zefyrai šokolade
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
Vaniliniai morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušinių baltymai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus, miltinis,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...