
Vaniliniai morengai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | kiaušinių baltymais |
1 stiklinė | vanilinis cukrus (miltinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
„Baltosios gėlės“
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Karamelės saldainukai
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisiniai saldainiai
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Lizdeliai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Zefyrai
-
Žiemos skanumynas
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Vasariški morengai
-
Tinginys su riešutais
-
Moliūginiai saldainiai
Vaniliniai morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušinių baltymai,
6 vienetai -
Vanilinis cukrus, miltinis,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu spausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C temperatūros orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...