
Zefyrai šokolade
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | riešutai |
300 gramų | zefyrai (maži) |
200 gramų | šokoladas ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos)) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
2.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
3.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
4.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Migdolų nuga
-
Vaisiniai saldainiai
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Saldūs rutuliukai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Karamelinės lazdelės
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Velykė
-
Bakalieno Tinginys
-
Rafaelo
-
Bananai šokolade
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Vynuogės šokolade
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Riešutinis vaflių tortas
-
„Šokoladinis miškas“
Zefyrai šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Riešutai,
150 gramų -
Zefyrai, maži,
300 gramų -
Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos),
200 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...