
Zefyrai šokolade
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | riešutai |
300 gramų | zefyrai (maži) |
200 gramų | šokoladas ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos)) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
2.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
3.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
4.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Saldainiai su riešutais
-
Rafaelo
-
Bananai šokolade
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Bananiniai saldainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
Zefyrai šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Riešutai,
150 gramų -
Zefyrai, maži,
300 gramų -
Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos),
200 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...