Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.

Vaisiai želėje
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
10 vienetų | braškės |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivioji želė
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Želiniai kiaušinukai
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Vyšnių želė
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Arbūzų želė
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šokoladinė panna cotta
-
Braškumėlis
-
Želė želėje
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Salotos drebučiuose
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
„Baltosios gėlės“
-
Uogų skanėstas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
Vaisiai želėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Braškės,
10 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...