Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.

Vaisiai želėje
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
10 vienetų | braškės |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzų želė
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Pascha
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Šokoladinė panna cotta
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivus žele desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Vaisinė želė
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
„Baltosios gėlės“
-
Persikinė želė
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vaisiai drebučiuose
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vasariškas želė desertas
Vaisiai želėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Braškės,
10 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...