Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Vaisiai želėje
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
10 vienetų | braškės |
1 vienetas | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė panna cotta
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Rabarbarų drebučiai
- Salotos drebučiuose
- Desertinė varškė
- Mėtinis agurkų desertas
- Želiniai kiaušinukai
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Gaivus žele desertas
- Vaisinė želė
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Citrininiai drebučiai
- Citrinos drebučiai
- Skanus želė ir šokolado desertas
- „Baltosios gėlės“
- Bananas želės spąstuose
- Lukos želė tortas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Gaivioji želė
Vaisiai želėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Braškės,
10 vienetų -
Obuoliai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsiną ir obuolį supjaustyti.
Želė paruošti kaip parašyta ant pakuotės.
Truputėlį įpilti į indą ir, kai želė pradeda stingti, vaisius dėlioti norimais ornamentais.
Padėti, kad visiškai sustingtų, vėliau užpilti likusią želė.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...