10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
100 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (DŽIUGAS tarkuotas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Įdaryta cukinija
- Manų apkepas su razinomis
- Kepta žuvies filė
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Žuvinto kepsnys
- Grikių apkepas
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Lašiša grietinėlės padaže
- Kepsnys su persikų padažu
- Makaronai su daržovėmis
- Bulvių kroketai
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Raganos kepsniukas
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Velykinis paršiukas
- Kiaulienos karis
- Aštrus guliašas
- Kepsniukai folijoje
- Čili jautienos gaminimas
Įdaryti dideli pievagrybiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, DŽIUGAS tarkuotas,
50 gramų - Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.