
Įdaryti dideli pievagrybiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
100 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (DŽIUGAS tarkuotas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
2.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
4.
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta šoninė
-
Blynai su moliūgais
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kaukazo šašlykai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Naminės dešrelės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Sotūs pietūs
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Žuvies šašlykai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Obuolių kukuliai
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Įdaryti dideli pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, DŽIUGAS tarkuotas,
50 gramų - Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...