Įdaryti dideli pievagrybiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 10 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
| 100 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (DŽIUGAS tarkuotas) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
2.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
4.
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Pica su kriaušėmis
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Japoniški baklažanai
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Keptos kuojos
-
Šašlykai su citrusais ir krienais
-
„Milžinų bulvės“
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Avienos šašlykas
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Ežero šašlykas
Įdaryti dideli pievagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
10 vienetų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, DŽIUGAS tarkuotas,
50 gramų - Petražolės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
