Jautienos steikai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautiena
1 valgomasis šaukštas garstyčios
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 2 - 4 cm storio griežiniais
2.
Kelis šaukštus aliejaus sumaišykite su garstyčių grūdeliais bei trupučiu druskos ir pipirų.
3.
Kepti steikus 6 minutes iš vienos pusės ir 6 minutes iš kitos.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos steikai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 2 - 4 cm storio griežiniais

  2. Kelis šaukštus aliejaus sumaišykite su garstyčių grūdeliais bei trupučiu druskos ir pipirų.

  3. Kepti steikus 6 minutes iš vienos pusės ir 6 minutes iš kitos.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų