Jautienos steikai
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 20 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 500 gramų | jautiena | 
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | pipirai | 
| šiek tiek | aliejaus | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 20 min
                    
                    1.
                                                                Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 2 - 4 cm storio griežiniais
                            2.
                                                                Kelis šaukštus aliejaus sumaišykite su garstyčių grūdeliais bei trupučiu druskos ir pipirų.
                            3.
                                                                Kepti steikus 6  minutes iš vienos pusės ir 6 minutes iš kitos.
Skanaus.
                            Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Maltos vištienos kebabas
             - 
                
                                        
                                    
                Daržovių iešmai
             - 
                
                                        
                                    
                Sojų marinatas vištienai
             - 
                
                                        
                                    
                Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsainis
             - 
                
                                        
                                    
                Tomo sveikuoliškas burgeris
             - 
                
                                        
                                    
                Karštos grilio salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Krevetės šoninės patale
             - 
                
                                        
                                    
                Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
             - 
                
                                        
                                    
                Jūros gėrybės ant grotelių
             - 
                
                                        
                                    
                Grilyje keptos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Vasaros šašlykiukas
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrios krevetės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Karališkos krevetės
             - 
                
                                        
                                    
                Blauzdelės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Kalakutienos kepsneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrios krevetės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykai alaus marinate
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykai iškylai
             - 
                
                                        
                                    
                Grilintas camembertas
             
Jautienos steikai
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Jautiena, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Garstyčios, 
1 valgomasis šaukštas  - Druska
 - Pipirai
 - Aliejus
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 2 - 4 cm storio griežiniais
Kelis šaukštus aliejaus sumaišykite su garstyčių grūdeliais bei trupučiu druskos ir pipirų.
Kepti steikus 6 minutes iš vienos pusės ir 6 minutes iš kitos.
Skanaus.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        