
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 galvų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
1 vienetas | avokadų (gerai prinokęs) |
šiek tiek | pomidorai |
3 skiltelės | česnakas |
1.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
2.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų sriuba
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Šamų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Daržovių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Saldi slyvų sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Aguonpienis
-
Baravykų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
350 galvų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas -
Avokadai, gerai prinokęs,
1 vienetas - Pomidorai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Vanduo,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...