Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 350 galvų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
| 1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
| 1 vienetas | avokadų (gerai prinokęs) |
| šiek tiek | pomidorai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
2.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Plūdenos sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Vengriška žuvienė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Daržovių sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Ukrainietiška selianka
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
350 galvų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas -
Avokadai, gerai prinokęs,
1 vienetas - Pomidorai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Vanduo,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
