Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 galvų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
1 vienetas | avokadų (gerai prinokęs) |
šiek tiek | pomidorai |
3 skiltelės | česnakas |
1.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
2.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė sriuba
- Koldūnų sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Sriuba su paparčio ūgliais
- Pieniška sriuba
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Kinietiška grybų sriuba
- Agurkų sriuba
- Sriuba "Korėja"
- Morkų su obuoliais sriuba
- Pupų sriuba
- Lašišos sriuba
- Rumuniška sriuba
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Saldi sriuba
- Špinatų sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Sriuba su brokoliais
- Garšvos šaltibarščiai
- Svogūnų sriuba
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
350 galvų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas -
Avokadai, gerai prinokęs,
1 vienetas - Pomidorai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Vanduo,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...