
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 galvų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
1 vienetas | avokadų (gerai prinokęs) |
šiek tiek | pomidorai |
3 skiltelės | česnakas |
1.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
2.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnelių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Lapienė su mėsa
-
Lauros šaltibarščiai
-
Sidabražolės sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Pieniška močiutės sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Šalta sriuba
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
350 galvų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas -
Avokadai, gerai prinokęs,
1 vienetas - Pomidorai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Vanduo,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...