Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus

Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | grietinė |
3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Morkų sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Maitiška bulvienė su širdimi
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...