Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos
4 vienetai tortilija
1 arbatinis šaukštelis druska (malūnėlyje)
0.5 arbatinio šaukštelio cukrus
3 valgomieji šaukštai žaliosios citrinos sultys
1 vienetas avokadų (pjaustytas kubeliais)
20 gramų svogūnai (žieminiai)
3 valgomieji šaukštai moliūgų sėklos (kepintos ir skrudintos)
300 gramų lašiša (pjaustyta kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.

  3. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

    Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų