
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
4 vienetai | tortilija |
1 arbatinis šaukštelis | druska (malūnėlyje) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | avokadų (pjaustytas kubeliais) |
20 gramų | svogūnai (žieminiai) |
3 valgomieji šaukštai | moliūgų sėklos (kepintos ir skrudintos) |
300 gramų | lašiša (pjaustyta kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Paprikų valtelės
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Sūrio lazdelės
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Sumuštinukai su silke
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Silkė su morkomis
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Padažas su avokadais
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Silkės užkandėlė
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Gardžios duonos lazdelės
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Tortilija,
4 vienetai -
Druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Žaliosios citrinos sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Avokadai, pjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Svogūnai, žieminiai,
20 gramų -
Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos,
3 valgomieji šaukštai -
Lašiša, pjaustyta kubeliais,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...