Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
| 4 vienetai | tortilija |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska (malūnėlyje) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | žaliosios citrinos sultys |
| 1 vienetas | avokadų (pjaustytas kubeliais) |
| 20 gramų | svogūnai (žieminiai) |
| 3 valgomieji šaukštai | moliūgų sėklos (kepintos ir skrudintos) |
| 300 gramų | lašiša (pjaustyta kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkanda "Braškės"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Silkių vyniotiniai
-
Farširuota lydeka
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Šokoladinės braškės
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdarytas pomidoras
-
Įdaryti pomidorai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Tortilija,
4 vienetai -
Druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Žaliosios citrinos sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Avokadai, pjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Svogūnai, žieminiai,
20 gramų -
Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos,
3 valgomieji šaukštai -
Lašiša, pjaustyta kubeliais,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
