![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
4 vienetai | tortilija |
1 arbatinis šaukštelis | druska (malūnėlyje) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | avokadų (pjaustytas kubeliais) |
20 gramų | svogūnai (žieminiai) |
3 valgomieji šaukštai | moliūgų sėklos (kepintos ir skrudintos) |
300 gramų | lašiša (pjaustyta kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Vytintos stintos
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Silkė su persikais
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Galva
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Naminis lavašas
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Tortilija,
4 vienetai -
Druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Žaliosios citrinos sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Avokadai, pjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Svogūnai, žieminiai,
20 gramų -
Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos,
3 valgomieji šaukštai -
Lašiša, pjaustyta kubeliais,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...