
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
4 vienetai | tortilija |
1 arbatinis šaukštelis | druska (malūnėlyje) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | avokadų (pjaustytas kubeliais) |
20 gramų | svogūnai (žieminiai) |
3 valgomieji šaukštai | moliūgų sėklos (kepintos ir skrudintos) |
300 gramų | lašiša (pjaustyta kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
2.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
3.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Įdaryti pomidorai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sūrio lazdelės
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Pingviniukai
-
Kiškienos paštetas
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Tortilija,
4 vienetai -
Druska, malūnėlyje,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Žaliosios citrinos sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Avokadai, pjaustytas kubeliais,
1 vienetas -
Svogūnai, žieminiai,
20 gramų -
Moliūgų sėklos, kepintos ir skrudintos,
3 valgomieji šaukštai -
Lašiša, pjaustyta kubeliais,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...