Obuoliai skarelėse
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 0.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota, šaldyta) | |
| 6 vienetai | obuoliai (rūgštūs) | |
| 12 arbatinių šaukštelių | uogienė (bruknių) | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | cinamonas | |
| 2 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios | |
| 2 pakeliai | vanilinis cukrus | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
3.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
4.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Morkų pyragaičiai
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Mascarponės keksiukai
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Obuolinės kišenėlės
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Cukinijų keksiukai
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
„Torketti“
-
Mikro keksiukai
-
Spurgos iš varškės
-
Spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vištos spurgos
Obuoliai skarelėse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, sluoksniuota, šaldyta,
0.5 kilogramo -
Obuoliai, rūgštūs,
6 vienetai -
Uogienė, bruknių,
12 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Dižono garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
