
Obuoliai skarelėse
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
0.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota, šaldyta) | |
6 vienetai | obuoliai (rūgštūs) | |
12 arbatinių šaukštelių | uogienė (bruknių) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | cinamonas | |
2 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios | |
2 pakeliai | vanilinis cukrus | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
3.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
4.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai žaliukai
-
Spurgos su vyšniomis
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Obuolių pyragaičiai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Mini canelles
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Bandelės su varške
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Sūrio keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Papajaus pyragėliai
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Mielinės spurgos su obuoliais
Obuoliai skarelėse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, sluoksniuota, šaldyta,
0.5 kilogramo -
Obuoliai, rūgštūs,
6 vienetai -
Uogienė, bruknių,
12 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Dižono garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...