
Obuoliai skarelėse
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
0.5 kilogramo | tešla (sluoksniuota, šaldyta) | |
6 vienetai | obuoliai (rūgštūs) | |
12 arbatinių šaukštelių | uogienė (bruknių) | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | cinamonas | |
2 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios | |
2 pakeliai | vanilinis cukrus | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
3.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
4.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Morkų pyragaičiai
-
Velykiniai lizdeliai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Suktukai su varške
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Voveraitės
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Tartaletės su vaisiais
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Zefyrai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
Obuoliai skarelėse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešla, sluoksniuota, šaldyta,
0.5 kilogramo -
Obuoliai, rūgštūs,
6 vienetai -
Uogienė, bruknių,
12 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Dižono garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...