500 gramų | antienos (krūtinėlių filė (2 vnt.)) |
1 žiupsnelis | pipirai (malti juodieji) |
2 žiupsneliai | druska |
2 vienetai | poras |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | vyšnios (šaldytos) |
100 mililitrų | vynas (raudonas) |
1 žiupsnelis | imbieras (milteliai) |
Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkių bokšteliai
- Vėrinukai su lašiša
- Naminis varškės sūris
- Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
- Pusryčiai "Dopingas"
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Silkės pataluos vyniotinis
- Šaltiena "Gerulis"
- Pikantiškos morkytės
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Įdaryti kiaušiniai
- Migdolinės pelytės
- Įdarytas pomidoras
- Pusryčių užkandėlė
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Sūrio rutuliukai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
Antienos filė su vyšnių padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena, krūtinėlių filė (2 vnt.),
500 gramų -
Pipirai, malti juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Poras,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Vyšnios, šaldytos,
1 stiklinė -
Vynas, raudonas,
100 mililitrų -
Imbieras, milteliai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos filė įpjaukite keleta įpjovimų.
Mėsą pagal skonį įtrinkite druska ir pipirais.
Apkepinkite svieste ant keptuvės (apie 6-7 minutes), sudėkite apkeptą mėsą į kepimo indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 10 minučių.
Iškepusią mėsą ištraukite iš orkaitės, uždenkite folija ir leiskite mėsai 5 minutes pastovėti (subręsti).
Mėsa turi likti rausvo atspalvio, tad neperkepkite.Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą ir apkepinkite smulkintą porą.
Sudėkite vyšnias kartu su atitirpsiu uogų skysčiu ir šiek tiek drauge viską pakepinkite.
Supilkite vyną, suberkite prieskonius ir viską kaitinkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.Mėsą supjaustykite griežinėliais, apliekite vyšnių padažu ir patiekite. Skanaus!