
Suktukai su varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
200 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
200 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
100 mililitrų | kefyras |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
20 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | lydytas sūris |
2 žiupsneliai | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
2.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
3.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Krekeriai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Obuolių pyragaičiai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
„Paršiukai“
-
Tiramisu gaminimas
-
Pyragėlis su uogomis
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Obuolių pyragėliai
-
Voveraitės
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Avietiniai keksiukai
-
Pikantiški pyragėliai
Suktukai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
200 gramų -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Kefyras,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų -
Lydytas sūris,
2 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...