Suktukai su varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | miltai |
| 200 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
| 200 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
| 100 mililitrų | kefyras |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 50 mililitrų | pienas |
| 20 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | lydytas sūris |
| 2 žiupsneliai | kmynai |
| 2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
2.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
3.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Obuolinės kišenėlės
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Žagarėliai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Bananiniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Karamelinis keskiukas
-
Sūrio keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Napoleono pyragaičiai
-
Pusryčių keksiukai
-
Kalėdine spurga
Suktukai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
200 gramų -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Kefyras,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
20 gramų -
Lydytas sūris,
2 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imu 200 gramų sviesto, kefyrą, kiaušinį, druską ir miltus. Iš šių produktų minkau tešlą.
Varškę gerai sutrinu su kmynais.
Kočioju tešlą ir į vidų dėdama varškės masę, formuoju norimo dydžio pyragėlius. Kepu, iki pagelsta, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Padažui 20 gramų sviesto išlydau, dedu 1 arbatinį šaukštelį miltų, išmaišau, pilu pieną, dedu sūrį ir nukaičiu gerai išmaišius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
