Atšildykite tešlą ir ja išklokite kepimo formeles (pateptas riebalais).

Šventiniai krepšeliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | tešla (sluoksniuota, lakštas) |
0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
2 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
1 saujelė | žalumynų (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Smulkintus riešutus sumaišykite su trintu česnaku, pjaustytais pomidorais, žalumynais ir majonezu. Mase užpildykite krepšelius.
3.
Krepšelius kiek pakepkite orkaitėje, po to kiekvieną krepšelį apibarstykite sūriu ir kepkite, kol gražiai apskrus sūris.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Vaisių buketas
-
Įdaryti burokėliai
-
Krepšeliai su grybais
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdaryti agurkai
-
Paprikų laiveliai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Įdarytos bulvės
-
Salotos „Antikvaras“
Šventiniai krepšeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Tešla, sluoksniuota, lakštas,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės -
Pomidorai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Žalumynai, smulkinti,
1 saujelė
Gaminimo eiga:
Atšildykite tešlą ir ja išklokite kepimo formeles (pateptas riebalais).
Smulkintus riešutus sumaišykite su trintu česnaku, pjaustytais pomidorais, žalumynais ir majonezu. Mase užpildykite krepšelius.
Krepšelius kiek pakepkite orkaitėje, po to kiekvieną krepšelį apibarstykite sūriu ir kepkite, kol gražiai apskrus sūris.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Regina
2017-02-07 00:42
Reikes pabandyti...nes daugiausia
Siulo saldzius....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...