Vištiena medaus - garstyčių padaže
AUTORIUS:
Roma
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas vištiena ((kulšelės))
1 stiklinė padažas (FELIX, medaus - garstyčių)
6 skiltelės česnakas
10 gramų druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
2.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena medaus - garstyčių padaže

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.

  2. Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Roma
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų