
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | vištiena ((kulšelės)) |
1 stiklinė | padažas (FELIX, medaus - garstyčių) |
6 skiltelės | česnakas |
10 gramų | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
2.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
SPELTOS pica
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Krevetės šoninės patale
-
Pyragėliai su kmynais
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Vasariškas omletas
-
Omleto keksiukai
-
Čeburėkai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Buritos (burritos)
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Krevetės patale
-
Vegetariškos picutės
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Krevetės šoninės patale
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Vištiena medaus - garstyčių padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Vištiena, (kulšelės),
1 kilogramas -
Padažas, FELIX, medaus - garstyčių,
1 stiklinė -
Česnakas,
6 skiltelės -
Druska,
10 gramų - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną gerai nuplauti, nusausinti. Česnakus nuvalyti, susmulkinti. Sumaišyti visus ingridientus ir gerai įtrinti vištieną. Palikti pastovėti apie 1 valandą.
Kepti ant žarijų, kol pilnai iškeps.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...