
Krabų lazdelių kukuliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | krabų lazdelės |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | sūris |
1 sauja | džiūvėsėliai |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Krabų lazdeles supjaustyti kubeliais, sumaišyti su kiaušiniu, sūriu ir česnaku. Jei tešla dar nepakankamai tiršta formuoti kukulius, galima įverti šiek tiek džiūvėsėlių.
2.
Formuoti kukulius, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje arba orkaitėje, kol švelniai paruduos. Labai skanu su česnakiniu padažu ir citrina.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
SPELTOS pica
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Įdarytos bulvės
-
Užkandukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Obuoliai skarelėse
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Ispaniški sandvičiai
-
Įdarytos bandelės
-
Pusryčiai puodelyje
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Krabų lazdelių kukuliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krabų lazdeles supjaustyti kubeliais, sumaišyti su kiaušiniu, sūriu ir česnaku. Jei tešla dar nepakankamai tiršta formuoti kukulius, galima įverti šiek tiek džiūvėsėlių.
Formuoti kukulius, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje arba orkaitėje, kol švelniai paruduos. Labai skanu su česnakiniu padažu ir citrina.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sigute
2017-01-25 15:42
Labai skanus kukuliai gavosi :)
-
Saliamonas
2016-11-02 15:49
Skaniai gavosi. Valgėm su ryžiais, puikiai tiko. Ačiū Elenai už receptą :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...