Burokėlių rūgštis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | burokėliai |
| 2 litrai | vanduo |
| 1 vienetas | duona (riekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Burokėliai gerai išplaunami šepetuku, plonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, sudedami į stiklinį arba emaliuotą indą, užpilami virintu šiltu vandeniu, įdedama riekelė (arba plutelė) duonos. Uždengiama subadytu popieriumi ir pastatoma šiltoje patalpoje (18—20°C). Po kelių dienų, kai skystis pasidaro rūgštus, nupilamas į butelius ir sandariai uždalomas. Likusius burokėlius galima pakartotinai užpilti vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų kompotas
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Obuolių sultys
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Braškių uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Pomidorai su želatina
-
Vyšnių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuotos paprikos
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Agrastų marmeladas
-
Itališkos daržovių salotos
Burokėlių rūgštis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Duona, riekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai gerai išplaunami šepetuku, plonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, sudedami į stiklinį arba emaliuotą indą, užpilami virintu šiltu vandeniu, įdedama riekelė (arba plutelė) duonos. Uždengiama subadytu popieriumi ir pastatoma šiltoje patalpoje (18—20°C). Po kelių dienų, kai skystis pasidaro rūgštus, nupilamas į butelius ir sandariai uždalomas. Likusius burokėlius galima pakartotinai užpilti vandeniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
