6 vienetai | bulvių ((didelės)) |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1 saujelė | lašinukai (i (galima parūkyti)) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai ( (smulkinti) apie) |
šiek tiek | pipirai (SANTA MARIA mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kefyras |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaičių blynai su grybais
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Blyninės picos iš bulvių
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Virtų bulvių blyneliai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Čekiški bulviniai blynai
- Dešrelės su bulviniais blynais
Bulviniai blynai su grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, (didelės),
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Lašinukai , i (galima parūkyti),
1 saujelė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, (smulkinti) apie,
200 gramų - Pipirai, SANTA MARIA mišinys
- Druska
- Aliejus
-
Kefyras,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.
Komentarai (3)
-
Nijole
2017-06-28 16:22
Bandysiu
-
ona
2016-05-19 13:45
Jej nera kefyro ar tiks keli saukstai grietines