
Žemaičių blynai su grybais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
4 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 saujos | grybai (vovertaitės) |
3 saujos | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvinė pica
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai blynukai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulviniai blynai su sezamais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
Žemaičių blynai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai, vovertaitės,
3 saujos -
Miltai,
3 saujos -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...