1 kilogramas | bulvių |
4 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 saujos | grybai (vovertaitės) |
3 saujos | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Bulviniai blynai
- Bulviniai krabų blyneliai
- Rudens blynai
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvių kotletai su porais
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Studentiškas bulvių plokštainis
Žemaičių blynai su grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai, vovertaitės,
3 saujos -
Miltai,
3 saujos -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Komentarai (4)
-
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,