Žemaičių blynai su grybais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | bulvių |
| 4 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 saujos | grybai (vovertaitės) |
| 3 saujos | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulviniai blynukai
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Žemaičių blynai su varške
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Švediški bulviniai blynai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Žemaičių blynai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
Žemaičių blynai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai, vovertaitės,
3 saujos -
Miltai,
3 saujos -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
