Žemaičių blynai su grybais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas bulvių
4 vienetai morkos
2 vienetai svogūnai
4 valgomieji šaukštai grietinė
3 saujos grybai (vovertaitės)
3 saujos miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 pundelis krapai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žemaičių blynai su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.

  2. Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.

  3. Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.

  4. Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.

  5. Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
    Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
    Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų