
Berlyno pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | mėsa (karvės tešmuo) |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kotletukai su sūriu
-
Daniškas plovas
-
Neįprasti šašlykai
-
Kotletukai su morkomis
-
Virtos naminės dešrelės
-
Šašlykas kitaip
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kiaulienos šašlykai
-
Naminis šnicelis
-
Šašlykai vyno marinate
Berlyno pjausnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, karvės tešmuo,
500 gramų -
Vanduo,
2 litrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Kvietiniai miltai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vytas
2010-07-19 18:57
Tarybiniais laikais peršėrė mane namie tuo tešmeniu,nemokėjo gaminti,tai buvo kaip guminis. )))
Mėsos tada trūkdavo parduotuvėse,buvo pinigų-nebuvo ką pirkti.Šiandien atvirkščiai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...