Berlyno pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | mėsa (karvės tešmuo) |
| 2 litrai | vanduo |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | gvazdikėliai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos karis
-
Veršienos šašlykas
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Paprastasis guliašas
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kepta veršiena
-
Jautienos cimesas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos kepsniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Troškinta triušiena
-
Sultingas šnicelis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Berlyno pjausnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, karvės tešmuo,
500 gramų -
Vanduo,
2 litrai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
4 vienetai -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Kvietiniai miltai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vytas
2010-07-19 18:57
Tarybiniais laikais peršėrė mane namie tuo tešmeniu,nemokėjo gaminti,tai buvo kaip guminis. )))
Mėsos tada trūkdavo parduotuvėse,buvo pinigų-nebuvo ką pirkti.Šiandien atvirkščiai.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
