
Bananinis keksas
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Totorių duona
-
Obuolių pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Citrinų pudingas
-
Angliškas tortas
-
Reino sausainiai
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Vasaros vyšnia
-
Belgiški vafliai
Bananinis keksas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...