
Bananinis keksas
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Bananai tešloje
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Varškės tortas
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Bulvių duona su kmynais
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Medaus ir kriaušių pyragas
-
Mano Napaleonas
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Bandelės su cinamonu
-
Avietiniai keksiukai
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Tortas "Žozefina"
Bananinis keksas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...