3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meduoliukas
- Lietinių tortas
- Sausainiai su krakmolu
- Pynė su džemu
- Šokoladiniai sausainiai su kokosu
- Šaltas tortukas
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Tortas Napoleonas
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Biskvitas su vyšniomis
- Kokosiniai sausainiai
- Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
- Grietinėlės pyragas
- Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
- Pirštai
- Sausainiai „Širdutės“
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Vamzdeliai su avietėmis
- Velykinė boba
- Marmurinis kavos keksas
Bananinis keksas
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!