Varškės spurgos su obuoliais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų cukrus
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
200 gramų varškė
šiek tiek aliejaus
šiek tiek cukraus pudra
1 vienetas obuoliai (rūgštūs)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 stiklinė miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išsukti su cukrumi, įmaišyti varškę. Sudėti nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberti druskos ir išminkyti.
2.
Puode įkaitinti aliejų. Formuoti spurgas ir leisti į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai puse, aliejuje apsiverčia pačios.
3.
Išgriebtas spurgas sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekti pabarstytas cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės spurgos su obuoliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinį išsukti su cukrumi, įmaišyti varškę. Sudėti nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišyti. Suberti su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberti druskos ir išminkyti.

  2. Puode įkaitinti aliejų. Formuoti spurgas ir leisti į karštus riebalus. Jos turi laisvai plaukioti nesiekdamos dugno. Išvirus vienai puse, aliejuje apsiverčia pačios.

  3. Išgriebtas spurgas sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekti pabarstytas cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų