Baltarusiški šaltibarščiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų rūgštynės
1 vienetas agurkų
50 gramų svogūnai (laiškai)
1 vienetas kiaušiniai (virtas)
80 gramų grietinė
1 valgomasis šaukštas cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas krapai (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos. Svogūnų laiškai, agurkai ir baltymas smulkiai supjaustoma ir kartu su per sietą pertrintu tryniu sudedama į sriubą. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baltarusiški šaltibarščiai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos. Svogūnų laiškai, agurkai ir baltymas smulkiai supjaustoma ir kartu su per sietą pertrintu tryniu sudedama į sriubą. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.

Reklama:

Komentarai (7)


  • hehe 2011-08-28 22:13

    :-D kokie gi cia saltibarsciai , jei nera barsciu, cia labiau saltirugsciai :-D :super:


  • (anonimas) 2009-05-06 20:17

    taip zinau sia sriuba,labai skani ir gerai atgaivina


Daugiau receptų