
Vasariški šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | kefyras |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
300 gramų | burokėliai (su lapais) |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | ridikai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Kefyras su česnaku
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Dietiniai barščiai
-
Šaldžiasriubė
-
Vaisių sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Mėlynių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Agurkų šaltsriubė
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Kiškiena, troškinta su grybais
Vasariški šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
6 stiklinės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, su lapais,
300 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ridikai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...