
Vasariški šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | kefyras |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
300 gramų | burokėliai (su lapais) |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | ridikai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta bulvių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Vyšnių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Vengriška šaltsriubė
-
Šalta daržovių sriuba
-
Dietiniai barščiai
-
Kefyras su česnaku
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Šaltibarščiai
Vasariški šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
6 stiklinės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, su lapais,
300 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ridikai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...