Aguonpienis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės aguonų
šiek tiek vanduo (virintas, atšaldytas)
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau aguonų pieno). Paduoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį sumaišius, kad nebūtų per tiršta.
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguonpienis

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau aguonų pieno). Paduoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį sumaišius, kad nebūtų per tiršta.
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.

Reklama:

Komentarai (14)


  • to: to Jolanta 2015-11-18 04:30

    Ko tokia nervuota, gal menstruacijos? Jei taip, tai isvis nereiktu daryti aguonpienio, ba surugs, kaip ir jus pati. :)


  • . 2015-11-18 04:25

    As aguonas trinu blenderiu - ir paprasciau, ir geriau susimala negu su mesmale :)


  • to Jolanta 2014-12-21 15:13

    O cia kasnors rase, kad reikia kazkokius riebalus ar piena naudoti? Tamsta skaityt pirma bent ismokite. Niekas ir nedaro aguonpienio nei su pienu nei su riebalais, nebent jums prisisapnavo. O absurdiskesnio recepto dar nesu girdejusi kaip tamstos. Is smalsumo teko pabandyti, patarimas - baikite zmonems plauti smegenis! Aguonpienis su kuciukais jau nuo senu laiku buvo laikomas saltuoju patiekalu ir niekas nieko nei virdavo nei kepdavo tuo labiau. Valgykite savo marmalyne pati.


  • ''skanaus'' 2013-12-05 18:41

    mmm...............skanuziauriai


  • (anonimas) 2010-12-23 18:54

    :ok: skanus aguonpienis


  • karolina 2010-08-24 18:55

    niam niam skanumelis :valgau: :-* :-*


  • Linksmute 2010-02-15 19:09

    Aguonas pamerkti per nakti, po to , kaip ir parasyta recepte, jas malti kelis kartus , kad issiskirtu kuo daugiau aguonu pieno. Vandeni uzvirti puode, vietoje cukraus visada skaniau vartoti medu .I karsta vandeni imesti keleta gvazdikeliu ir mazyti ziupsniuka cinamono.Kai vanduo su medumi ir prieskoniais visiskai atsals sudeti sumaltas aguonas. Aguonpieni patartina laikyti saldytuve , nes jis labai greitai surugsta. :-D


  • (anonimas) 2009-12-19 12:11

    :jee: GERAS DALYAS TAS AGUONPIENIS :jee:


  • dj dalgis 2009-12-17 19:44

    :-D :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :super: ;-) ;-) ;-) ;-) :bravo: ;-) :-) :jee: cccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :bravo: :ok:


  • dj dalgis 2009-12-17 19:41

    cccccccccccccccccccccccccccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :bravo: :ok:


Daugiau receptų