Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)

Gazpacho
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 litras | pomidorų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | acto (balzaminis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Sojų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Cukinijų sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Šaltibarščiai
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Juka
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Apelsinų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Pieniška grikių sriuba
-
Bulgariška sriuba
Gazpacho
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Reklama:
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...