1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | paprika (raudona) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
1 litras | pomidorų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
šiek tiek | acto (balzaminis) |
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Balinti baršteliai su grybais
- Daržovių-vištienos sriuba
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Vištienos sultinys
- Itališka svogūnų sriuba
- Petražolių sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Pupelių sriuba su sūriu
- Voveraičių sriuba
- Lašišos sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Grybų sriuba
- Juka
- Raugintų kopūstų sultinys
- Šaltibarščiai
- Dietinė šparagų sriuba
- Karpių sriuba su razinomis
- Sriuba "Dieta"
Gazpacho
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D