Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Gazpacho
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
| 1 litras | pomidorų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | acto (balzaminis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Brokolių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Suomiška žuvienė
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Varnalėšos sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Pieniška miltinukų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
Gazpacho
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Reklama:
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
