Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Gazpacho
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
| 1 litras | pomidorų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | acto (balzaminis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Charčio sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Pieniška žuvienė
-
Pieniška močiutės sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
Gazpacho
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas -
Pomidorų sultys,
1 litras - Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Actas, balzaminis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką nuskusti, perpjovus per pusę išvalyti sėklas, supjaustyti į gabalus. Papriką išvalyti nuo sėklų, irgi supjaustyti. Svogūną nulupti ir supjaustyti. Viską užpilti pomidorų sultimis, acto, pipirų ir druskos dėti pagal skonį. Palikti šaldytuve per naktį, kad pasimarinuotų. Sutrinti su blenderiu ir pertrinti per sietą.
Tiekti šaltą. Labai tinka vasarą arba po išgertuvių:)
Reklama:
Komentarai (3)
-
asta
2012-06-28 11:31
is tikruju tai dar trugsta jusu recepte alyvuogiu aliejaus ir nuotraukoi atrodo labai tirstas,turetu buti truputely skystesnis :geda:
pati skaniausia vasaros sriuba,po saltibarsciu :super2:
-
Kristina
2010-09-17 16:27
pati skaniausia sriuba :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
