Avokadą, česnako skiltelę, actą, aliejų, petražoles ir druską (kurios dėjau 1 šaukštelį) gerai sutrinti. Turi gautis vientisa tyrelė.
Labai skanus padažas salotoms, mėsai ar žuviai. :)

Avokadų padažas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | avokadų |
1 skiltelė | česnakas |
50 mililitrų | acto (balzaminis) |
200 mililitrų | aliejaus |
2 saujos | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota adžika
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Pomidorų padažas picai
-
Kiaušinių kremas
-
Moliūgų kečupas
-
Picos padažas
-
Jogurto padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Mango padažas
-
Varškės kremas
-
Karamelė
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas
-
Pieno padažas
-
Padažas – marinatas
-
Aštri salsa
-
Salierų padažas žuvies patiekalams
-
Padažas "Čili"
-
Kremas iš grietinėlės
Avokadų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Avokadai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Actas, balzaminis,
50 mililitrų -
Aliejus,
200 mililitrų -
Petražolės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą, česnako skiltelę, actą, aliejų, petražoles ir druską (kurios dėjau 1 šaukštelį) gerai sutrinti. Turi gautis vientisa tyrelė.
Labai skanus padažas salotoms, mėsai ar žuviai. :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...