Avokadą, česnako skiltelę, actą, aliejų, petražoles ir druską (kurios dėjau 1 šaukštelį) gerai sutrinti. Turi gautis vientisa tyrelė.
Labai skanus padažas salotoms, mėsai ar žuviai. :)

Avokadų padažas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | avokadų |
1 skiltelė | česnakas |
50 mililitrų | acto (balzaminis) |
200 mililitrų | aliejaus |
2 saujos | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pikantiškas sūris
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Kakavinis kremas
-
Konservuota adžika
-
Krienų-majonezo padažas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Bananinis kremas
-
Pomidorų padažas
-
Rūgštynių kremas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Padažas su avokadu
-
Varškės padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Marinatas vištienai
-
Česnakinis padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Sojų paštetas
Avokadų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Avokadai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Actas, balzaminis,
50 mililitrų -
Aliejus,
200 mililitrų -
Petražolės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą, česnako skiltelę, actą, aliejų, petražoles ir druską (kurios dėjau 1 šaukštelį) gerai sutrinti. Turi gautis vientisa tyrelė.
Labai skanus padažas salotoms, mėsai ar žuviai. :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...