2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | poras |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
600 gramų | kiauliena (ar jautiena) |
700 gramų | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Grybų sriuba
- Pievagrybių sriuba
- Jogurto sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Rūgštynių sriuba su špinatais
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Svogūnų sriuba
- Agurkinė
- Avienos sriuba su ropėmis
- Kreminė bulvių sriubytė
- Rūgštynių sriuba
- Agurkinė sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Trinta sriuba su salierais
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Salierai
- Poras
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, ar jautiena,
600 gramų -
Kopūstai,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-08-13 18:02
porai su salierais yra zalumnynai :)
-
Goda
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu? :galvoju:
-
Ignsss
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?