
Šventiniai drebučiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | paukštiena (vištiena arba kalakutiena) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | konservuoti kukurūzai |
1 sauja | spanguolės |
40 gramų | želatina |
5 vienetai | petražolės (šakelės) |
1 sauja | spanguolės |
8 vienetai | petražolės (ar kiti žalumynai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
3.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Auksinės šlaunelės
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Antis su grybų įdaru
-
"Girta vištiena"
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su ananasais
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kotletukai su moliūgu
-
Šventinis kalakutas
-
Vištiena meduje
-
Irmos paukštiena patale
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena pietums
Šventiniai drebučiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Paukštiena, vištiena arba kalakutiena,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Konservuoti kukurūzai,
200 gramų -
Spanguolės,
1 sauja -
Želatina,
40 gramų -
Petražolės, šakelės,
5 vienetai -
Spanguolės,
1 sauja -
Petražolės, ar kiti žalumynai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną dėkite apvirti, kad pasišalintų nešvarumai. Tada dėkite ją virti į verdantį vandenį (800- 1000 ml), pagardinkite druska ir pipirais.
Kiek ataušus viriniui, suberkite želatiną ir maišykite, kol ištirps granulės. Ataušinkite ir suberkite smulkintą svogūną.
Paimkite formeles ir kiekvienos dugną išklokite mėsa. Tada dėkite konservuotų kukurūzų sluoksnį, vėl sluoksnį mėsos ir atsargiai užpilkite formas vištienos nuoviru. Formeles padėkite į šaldytuvą. Po 2 valandų į formeles su drebučiais dėkite krapų šakeles ir spanguoles bei palikite stingti dar kelioms valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...