1 stiklinė | kava (stipri) |
1 skardinė | pienas (kokosų) |
2 lapai | želatina |
1 pakelis | želė (ananasinė) |
1 pakelis | varškė |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (plakama) |
2 žiupsneliai | kokoso drožlės |
3 valgomieji šaukštai | sausainiai (trupiniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Panna cotta su braškių sirupu
- Arbūzų želė
- Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Vasariškas želė desertas
- Vyšnių želė
- Šokoladinė panna cotta
- Gaivus žele desertas
- „Baltosios gėlės“
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Vaisinė želė
- Desertinė varškė
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Varškės torčiukas su persikais
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Uogų skanėstas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Želė desertas "Afrika"
- Vaisių ir žele žiedas
Sluoksniuotas želė desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kava, stipri,
1 stiklinė -
Pienas, kokosų,
1 skardinė -
Želatina,
2 lapai -
Želė, ananasinė,
1 pakelis -
Varškė,
1 pakelis -
Grietinėlė, 35%, plakama,
1 pakelis -
Kokoso drožlės,
2 žiupsneliai -
Sausainiai, trupiniai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti ananasinę želė pagal nurodymus ant pakelio. Išpilstyti į paruoštus indelius. Palikti sustingti. Želatiną išbrinkinti ir paruošti su kava kaip rekomenduojama gamintojo. Išpilstyti į indelius ant ananasinės želė. Palikti sustingti. Kokosų pieną paruošti su želė pagal nurodymus ant pakelio. Palikti sustingti. Sustingusį viršutinį sluoksnį pabarstyti kokoso drožlėmis. Grietinėlę šiek tiek paplakti su cukraus pudra, dėti varškę ir atsargiai plakti iki purios masės. Varškės kremą dėti ant deserto ir barstyti trupiniais.
Skanaus!
Komentarai