3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Įdaryta cukinija
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Kepsnys “Kelmas”
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Cukinijų laiveliai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Kotletai su įdaru
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Kiaulienos kotletai
- Steikai
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Jautiena su garstyčių padažu
- Kiaulienos šonkauliukai
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Įdaryti makaronai
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Kebabas ant iešmo
- Čipolino galvelės
Sibiro koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.