Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys Verseka
- Jautienos kotletai
- Avienos kebabas
- Strėvos suktinis kitaip
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Mineralinis šašlykas
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinta triušiena
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Suadytas karbonadas
- Ranka
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Kepta kiauliena
- Holishki (balandėliai)
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Mėsos troškinys laivelyje
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...